Besparen – Hoe slim geld besparen met een reclamefolder App

 • Berichtcategorie:Besparen
 • Bericht reacties:0 Reacties

Reclamefolders wel of niet meer ontvangen. Veel mensen hebben er voor gekozen om geen reclamefolders meer te ontvangen. Ze denken dat het beter is voor het milieu maar lopen wel de kans mis, om producten in de aanbieding te kopen en zo te besparen op uitgaven, zoals boodschappen.

Ik behoorde ook tot deze groep. Op zich vond ik het vroeger wel leuk om door de folders heen te bladeren, maar er zaten ook een hoop folders bij die direct in de oud papier bak belanden. We hebben er toen maar voor gekozen, om een “Nee – Nee” sticker op de brievenbus te plakken, om zo geen reclame meer ontvangen. Helaas lopen we zo veel aanbiedingen missen. En als je geld wilt besparen op uitgaven, dan is het toch wel slim om de aanbiedingen in de gaten te houden. In dit artikel wordt ingegaan op het slim omgaan met reclame folders, om zo wel te kunnen profiteren van aanbiedingen.

Waarom papieren reclamefolders slecht zijn

Het ontvangen van papieren folders door de brievenbus is, naar mijn mening slecht vanwege de onderstaande redenen.

 • Je komt gemakkelijk in de verleiding, door naar andere aanbiedingen te kijken
 • Het is slechter voor het milieu
 • Je hebt zelf geen keuze in het bepalen van, welke folders jij wilt ontvangen

Als eerst de verleiding. Je komt naar mijn mening snel in verleiding, door te kijken naar reclame folders waar je eigenlijk niet op zit te wachten.

Stel dat je bijvoorbeeld een aanbieding ziet van een wasmachine. Je weet je dat je wasmachine oud is, maar doet het voor de rest nog prima. Waarom zou je dan een nieuwe wasmachine kopen? Door de aanbieding in de reclamefolder, kom je toch wel in de verleiding om misschien toch maar een nieuwe wasmachine te kopen. Want stel je voor dat je de aanbieding mis loopt.

Papieren reclamefolders zijn ook slecht voor het milieu. De meeste reclamefolders worden niet gelezen en belanden zo in de afvalbak. Totaal nutteloos.

Verder heb je ook geen inspraak op de folders die je wil ontvangen. Toen ik nog in Zeeland woonde, kreeg ik zelfs reclamefolders van een woonwinkel in Limburg. Echt iets waar ik toen op zat te wachten NOTT. Hoe fijn, zou het dus zijn als je zelf kunt aangeven, welke reclamefolders je wil ontvangen.

 

Geld besparen door slim om te gaan met reclamefolders met een App

Je kan natuurlijk wel je voordeel doen met reclamefolders. Dit kan met behulp van een App!

Wat natuurlijk super fijn is aan reclamefolders, is dat je bijvoorbeeld de aanbiedingen in de gaten kunt houden van jouw supermarkt. Als ik weet dat de koffie bijna op is en ik zie in de App dat mijn favoriete koffie in de aanbieding is. Dan is het natuurlijk slim, dat ik de koffie in de aanbieding koop. Dat levert mij namelijk een directe besparing op op mijn uitgaven.

Thuis hebben we laatst een nieuwe vaatwasser gekocht. Ik wist dat ik een vaatwasser nodig had en wou er dus één kopen. Alleen hoefde ik de vaatwasser niet direct te kopen. Ik kon dus mooi de aanbiedingen in te gaten houden. Uit eindelijk heb ik een vaatwasser kunnen kopen met 100 euro korting.

Besparen met reclamefolder App

Met een reclame folder App, kan je dus wel slim omgaan met reclamefolders.

Met de reclame folder App kan het volgende worden gedaan:

 • Precies aangeven welke folders je wil ontvangen. Heb ik een nieuwe wasmachine nodig. Dan abonneer ik mijzelf op de reclamefolders van bijvoorbeeld de Mediamarkt en BCC.
 • Het is veel beter voor het milieu. Geen papieren folders meer die in de afvalbak belanden.
 • Je komt veel minder snel in de verleiding, door alleen op folders te abonneren die jou echt interesseren.

Hoe bespaar je geld met de reclame folder App?

 1. Installeer de App via de onderstaande groente knop of link (Android Play Store en Apple App Store)
 2. Selecteer de winkels, waarvan je een reclame folder wilt ontvangen
 3. Hou de aanbiedingen in de gaten die voor jou relevant zijn
 4. Maak via de App verder gebruik van kortingscodes van bekende winkels zoals Bol.com, Zalando, Hema en H&M

Reclamefolder, alle aanbiedingen in 1 app

Klik hier om de app te installeren (Play Store & Apps Store)

 

Reclamefolder app

Geef een reactie